top of page

Benvinguts al bosc de les lletres!

El bosc de les lletres és un projecte que neix amb la voluntat de difondre reflexions, històries, poesies i dedicatòries de tots els amants de l'escriptura que desitgin compartir les seves creacions.

T'agrada escriure? Has escrit desenes de textos que mai han vist la llum? T'agradaria compartir-los? Si es així, benvingut a casa teva!

Ets un lector devora paraules? Tens ganes de descobrir nous escriptors? Passeu passeu!

En el bosc de les lletres creiem en l'escriptura com a eina de creixement personal. Escriure el que ens passa, com ens sentim, expressar ràbia, tristor o alegria mitjançant la paraula per digerir aquests sentiments. Reflexionar per convertir el món en un lloc millor.

Busquem estimular l'inspiració i creativitat sovint arraconades per la vida diària.

Tan si ets un creador de textos preciosos com un lector apassionat, aquest és el teu lloc!

I com funciona?

Molt senzill! Per enviar-nos els vostres textos només cal que cliqueu a La bústia i ompliu el formulari que hi trobareu. Els vostres textos seran penjats a La pissarra en una de les següents categories: reflexions, històries, poesia i dedicatòries.

Més preguntes?

A l'apartat Preguntes freqüents podeu consultar la resposta a totes les preguntes que se'ns han acudit. Si teniu alguna altra consulta ens podeu enviar un correu electrònic a elboscdeleslletres@gmail.com.

Salut i lletres!

bottom of page