top of page

Nosaltres...


Ella és una muntanya russa. Es dedica a la ciència i l’apassiona la seva feina. És divertit veure com un dia torna de treballar emocionada per alguna troballa i al dia següent l’estrès s’apodera d’ella. Ho viu tot intensament, creieu-me. És molt creativa, té bones idees i de tan en tan, alguna d’esbojarrada que no s’aguanta per enlloc.

Ell és un mestre de la vida. La seva vocació és ensenyar i no deixa indiferent als nens de la seva escola. Connecta amb ells d’una manera especial, els entén i els escolta. És com un nen gran que viu cada dia amb alegria, valora la vida i no permet que qüestions banals li facin perdre el somriure. Reconegut per les seves bromes, o més ben dit per la poca gràcia de les seves bromes, fa de l’humor la seva manera de viure i reparteix rialles allà on va.

Nosaltres intentem mantenir la essència dels nens que un dia vam ser, no deixem que ningú ens digui el que podem i el que no podem fer, el que hem i no hem de pensar i potser per això quan tenim una idea que ens agrada lluitem per portar-la a terme. Un dia vam pensar que seria bonic trobar un espai per totes aquelles persones que els hi apassiona escriure on poder compartir i divulgar els seus textos. Ens va motivar no només la idea sinó tot el que ens permetria aprendre. Ens vam endinsar en el món del disseny web, dels logos, vam pensar el nom... No va ser fàcil però al cap d’uns mesos naixia El Bosc de les Lletres!

Al llarg d’aquest temps hem rebut molt bones opinions i estem molt feliços de que el que un dia va ser una idea boja, ara sigui una realitat que agrada a la gent. Perquè aquest projecte no té sentit sense tots aquells que llegiu i escriviu a El bosc de les Lletres. Per això avui us volíem donar les gràcies per donar vida a una idea boja d’uns amants de les paraules.

Aquesta és la nostra història i som tot ulls per llegir la vostra.


bottom of page