top of page

Embarassada confinada - Capítol 2: Muselina o embolcall

Entrem en la segona quinzena del confinament amb la intenció de fer una llista de naixement per internet. Sempre intentem comprar en comerços de proximitat i no ens sembla que el confinament sigui motiu per canviar la nostra manera de fer, més aviat el contrari, ara més que mai ens necessiten. Fem una videoconferència amb la una dependenta de la botiga de tota la vida on volem fer la nostra llista de naixement. Tenim un paper amb una llista de suggeriments perquè un dia de gener vam entrar a la botiga per preguntar com funcionava el tema llistes i ens serveix de guia per a que ens vagi informant sobre els diferents productes. Decidim començar per la cadireta de cotxe. Per sort, ja ens havíem informat una mica sobre els diferents models i no va ser difícil decidir-nos. No obstant, no tot va ser tan fàcil. Ens sembla impossible decidir si comprem muselines, embolcalls o un de cada. Quin teixit té cadascú? Quin és millor per embolicar-lo quan neix? Aquest color és gris o verd? I els conjuntets de recent nascut no els tenen a la pàgina web perquè a la gent li agrada anar a mirar-los a la botiga, òbviament! Els de la botiga ens envien fotos dels conjuntets que tenen i ho consultem amb la iaia per WhatsApp ja que la idea era anar-los a comprar amb ella.

Quan ja començàvem a respirar una mica més tranquils l’amo de la botiga ens informa que es rumoreja sobre un tancament total i que no podrà fer ni el poc que està fent ara. Aquí comença la odissea de veritat. A les dificultats de triar per internet, s’afegeix el fet que s’està quedant sense estoc de moltes coses i no sap quan en tornarà a tenir. A contrarellotge aconseguim comprar la canastreta per l’hospital. Ens ho porten a casa el diumenge abans del confinament total.

I així amb aquest fred contacte a través d’una pantalla, i d’entregues fetes deixant els paquets al ascensor ja tenim una bona part de les cosetes imprescindibles per la nostra petita. Estem més tranquils i deixarem passar aquesta setmana d’aturada total perquè som els primers en creure que quan abans ho aturem tot (menys l’imprescindible de veritat), abans sortirem d’aquesta situació.

bottom of page