top of page

Embarassada confinada - Capítol 4: 1728 tovalloletes biodegradables

S’ha acabat el confinament total i ens proposem acabar de comprar algunes cosetes que encara ens falten per l’arribada de la nostra petita. La nostra manera d’entendre el món és intentar ser el màxim respectuosos amb ell per això volem utilitzar bolquers de tela però com que tots els principis són difícils començarem comprant bolquers biodegradables i anirem introduint els de tela a poc a poc. Trobem un pack de recent nascut que ens va com anell al dit: bolquers de les talles 1 i 2 i tovalloletes biodegradables. Decidim comprar un paquet extra de tovalloletes perquè ens sembla que n’hi van poques (12 paquets, 72 unitats) i encara no tenim notícies de les tovalloletes reutilitzables que hem comprat però no tenien en stock. Comprem també bolquers de tela, hi ha molts tipus i marques així que ens porta el seu temps decidir-nos i acabem confiant en els consells d’amics que ja n’utilitzen.

Les cookies del nostre ordinador treuen fum i els anuncis de cosetes per nadons apareixen cada cop que entrem a internet.

Al cap d’uns dies ens comencen ha arribar els paquets que omplen el rebedor de casa i rebem amb la il·lusió dels nens que esperen els reis. Quantes caixes! Seguim curosos totes les recomanacions per desinfectar les caixes i el seu interior i ens adonem que hi ha moltes tovalloletes, moltes, concretament 24 paquets amb 72 tovalloletes CADA paquet, 1728 tovalloletes.

bottom of page